Garantie

Werkplaats

In de ruime werkplaats van Cathy Dealer Occasions kunt u terecht voor al uw reparaties, onderhoud en Apk-keuringen. Of het nu gaat om schade herstel, of om een Apk-keuring, bij Cathy Dealer Occasions is uw auto altijd in goede handen. De werkplaats van Cathy Dealer Occasions word gezien als een van de betere in de omgeving van Heerugowaard en omstreken.

Ervaring

Cathy Dealer Occasions beschikt over een team met de nodige kennis en ervaring in onderhoud, repareren en keuren van elke merk personen- of bedrijfsauto. Voor accessoires en schadeafwikkeling, inclusief montage ben u bij Cathy Dealer Occasions aan het goede adres. Heeft u meerdere auto’s dan kunt u ook bij ons terecht. Niet merken gericht Om aan alle merken en types de juiste werkzaamheden te verrichten investeren wij ieder jaar in ons bedrijf. Zodat wij u het uiterste kunnen leveren. Uiteraard voldoet Cathy Dealer Occasions aan alle Arbo- en milieu eisen.

Service

Laat u uw auto repareren bij Cathy Dealer Occasions? Dan kunt u rustig wachten in onze koffiecorner of in onze gezellige wachtruimte onder het genot van een lekker bakkie koffie of thee.

Heeft u vervangend vervoer nodig? Of heeft u geen tijd om te wachten en heeft u toch vervangend vervoer nodig? Dan beschikken wij ook over een leenauto. Voor €25,- per dag (exclusief brandstof) kunt u die ook reserveren bij uw reparatie.

Haal en breng service: tegen een kleine vergoeding halen en brengen wij ook uw auto voor uw deur, of op het werk.

Kortom, Cathy Dealer Occasions levert u altijd de juiste service voor uw auto. Wilt u meer informatie omtrent onze werkplaats? Neemt u dan contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tot ziens in de werkplaats van Cathy Dealer Occasions in Heerhugowaard.

Cathy Dealer Occasions